HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
Аксесоари и резервни части за кемпери и караваниАксесоари за тенекеджийски сервизБаланс машиниБояджийски камериГаз-анализаториГумо-демонтажни машиниДиагностика за леки автомобили и камиониЕлектродвигателиЗаваръчни апаратиИзмервателни системиИзсмукващи системи за изгорели газове и прахИзсушителиИнфрачервени лампиКлапанни блокове и заключващи клапаниКлиматик машиниКомпресориМеста за подготовка на автомобилиМобилни криковеОтоплителни агрегатиПароструйкиПневматични инсталацииПневматични инструменти Подемници ПресиРъчни измервателни инструментиРъчни инструментиРъчни инструменти за електричество и електроникаСтартиращи и зарядни устройстваСпирачни стендовеСтендове за реглаж преден-заден мостТенекеджийски стендовеУреди за реглаж на фароветеФилтри за бояджийски камериХидравлични помпиХидравлични цилиндриХидравлични цилиндри за задвижванияХидравличен цилиндър
 

Хидравличен цилиндър

Хидравлични цилиндри » Хидравлични цилиндри за задвижвания » Хидравличен цилиндър » Хидравличен цилиндър
HIDROLIFT
Хидравличен цилиндър
HIDROLIFT
HIDROLIFT
OMARLIFT OMARLIFT
OMARLIFT е италианска фирма, специализирана в производството на асансьори. Предлага: хидравлични цилиндри; механични и електронни блокове за управление; защитни устройства - парашутни и заключващи клапани.
HIDROLIFT
Производител: OMARLIFT

Предлагат се цилиндри с диаметри на плужера от 50 до 150mm

Цилиндрите са изградени от една или две части. Диаметърът и хода на цилиндрите се определят в зависимост от параметрите на асансьора. Всеки цилиндър е комплектован с парашутен (авариен) клапан, настроен и изпитан от производителя.

Произведените от OMARLIFT изделия съответстват на Директива за машини 2006/42/ЕО, Директива за асансьори 2014/33/ЕС, EN81-20/50, EN81-41.


HIDROLIFT
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG