HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
Аксесоари и резервни части за кемпери и караваниАксесоари за тенекеджийски сервизБаланс машиниБояджийски камериАвтомобилни бояджийски камериБояджийски камери за камиониИндустриални бояджийски камериГумо-демонтажни машиниГаз-анализаториЗаваръчни апаратиИзмервателни системиИнфрачервени лампиМеста за подготовка на автомобилиПароструйкиСпирачни стендовеСтендове за реглаж преден-заден мостТенекеджийски стендовеФилтри за бояджийски камериДиагностика за леки автомобили и камиониПневматични инструменти Подемници КомпресориМобилни криковеПневматични инсталацииРъчни инструментиКлиматик машиниСтартиращи и зарядни устройстваОтоплителни агрегатиИзсмукващи системи за изгорели газове и прахИзсушителиПресиРъчни инструменти за електричество и електроникаРъчни измервателни инструментиУреди за реглаж на фаровете
 

Бояджийски камери

Автомобилни бояджийски камери  

АВТОМОБИЛНИ БОЯДЖИЙСКИ КАМЕРИ

Бояджийските камери за автомобили и микробуси на френската фирма OMIA са уникални съоръжения с реален дебит от мин 22000м3/ч , различни видове горелки и топлообменници   бояджийските камери са технически правилно оразмерени и осигуряват постоянен въздушен поток с минимална турболентност, което ги прави лидер при водоразтворимите бои.
Конструкцията позволява размери от 6.72, 7.28, 8.12,9.60 метра дължина, височина от 2.80 до 3.38 като стандартни решения.
Притежава система за рециркулация на топлия въздух, специални програми за работа с бои на водна основа, проследяване за износването на ремъците на входящите и изходящите агрегати. Индикация за замърсенноста на филтрите. Предлагаме и индивидуални решения в зависимост от условията във вашият автосервиз.

още
Бояджийски камери за камиони  

БОЯДЖИЙСКИ КАМЕРИ ЗА КАМИОНИ

още
Индустриални бояджийски камери  

ИНДУСТРИАЛНИ БОЯДЖИЙСКИ КАМЕРИ

още
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG