HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
ПродуктиНачалоГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване

Партньори

CELETTE CELETTE

          Germain Celette е оновател на фирма CELETTE. През 1952 той разработва първият  стенд за възстановяване на автомобили Renault 4.
До днес компанията остава безспорен лидер в производството и развитието на системи за възстановяване на катастрофирали автомобили. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Celette  от 1994г.


http://www.celette.com/

FACOM FACOM

          Постоянният контакт с клиентите, вникването в тяхните нужди и предоставянето на най-модерните решения са част от основните приоритети на фирма FACOM. За целта 250 инженери, 10 дизайн студия и 11 фабрики във Франция и Европа, работят за постоянното повишаване на качеството. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Facom от 1994г.


http://www.facom.com/

SPACE SRL SPACE SRL

           Фирма SPACE се намира в Трана, Италия и принадлежи на италианска индустриална група компании, които произвеждат автосервизно оборудване. Връзката и с други компании позволява предлагането на пълна гама машини за автосервизи и сервизи за гуми като:

Стенд за реглаж на геометрия

Линии за ГТП за леки и товарни автомобили

Подемници

Баланс машини

Гумо - демонтажни машини


http://www.spacetest.com/en/

OMIA OMIA

              Фирма Omia е основана през 1947г. По настоящем в нея работят над 170 служители. Разполага с фабрика разположена на над 16000 кв./м. Има изградена мрежа от дистрибутори в повече от 50 държави. Произвежда бояджийски камери за автомобили, камиони и с индустриално приложение. Подготвителни, кабини за смесване на бои, кабини и камери за прахово боядисване, за обезмасляване, за изпичане, за песъкоструйни дейности, и измиване. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Omia  от 1998г.


http://www.omia.fr/

PREVOST PREVOST

           Основана през 1978г, бързо успява да се наложи на пазара като производител на системи и инсталации за дистрибуция на флуиди. Гъвкавата политика на компанията и позволява да обърне внимание и на най-малките подробности при производството на оборудване за сгъстен въздух, атмосферен въздух, азот, масла и други, за да предостави на клиентите си най-модерни решения за техните нужди. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Prevost от 1999г.


http://www.prevost.eu/

RODCRAFT RODCRAFT

          Фирма Rodcraft е производител на пневматични инструменти и гаражно оборудване повече от 30 години. Инженерите на немската фирма работят постоянно за увеличаване на качеството и повишаване на прецизността.


http://www.rodcraft.com/

GYS GYS

          Основана през 1968 година, компанията GYS е разположена на 16 500 кв. м. площ с повече от 350 служители. Компанията има за цел да произвежда оборудване по върхови технологии от най-високо качество.


http://www.gys.fr/

CEMB CEMB
          Италианската фирма CEMB, е основана през 1952г. От тогава до днес е лидер в производството на баланс машини за индустрията. С фабрика разположена в Италия, на площ от 11 600 кв. м., компанията предлага иновативни технически решения.
http://www.cemb.com/

ECOTECHNICS ECOTECHNICS
          Фирмата е специализирана в производството на климатик машини за автомобили. Ecotechnics дължи позицията си на лидер на високия качествен контрол, инвестициите в развойна дейност и иновативните си продукти.
http://www.ecotechnics.it

EXPERT EXPERT
          Професионални ръчни иснтрументи икономичен клас - от производителя на FACOM - гаранция за високо качество без компромиси.
http://www.expert-tool.com/

WEBER WEBER


MOVERA MOVERA
       MOVERA предлага широка гама от къмпинг аксесоари за ежедневни нужди. Независимо дали става въпрос за на открито през лятото, или на закрито през зимата, MOVERA предлага всичко необходимо за кемпери и каравани. В MOVERA ще откриете практични къмпинг мебели, различни тенти и всичко необходимо за къмпинг, ваканция и мобилно пътуване. Освен всичко това на разположение на клиентите са и голям брой от резервни части за всички предлагани аксесари.
https://www.movera.com/

ABAC ABAC

            Фирма ABAC е създадена през 1948г. В момента е една от водещите компании за производство на компресори, с над 10 000 000 работещи компресора, сертифицирани по необходимите норми и стандарти. Произвежда компресори с мощност до 620KW. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Abac от 1998г.


http://abac.it/

FILLON TECHNOLOGIES FILLON TECHNOLOGIES

          От 1960г. фирма Fillon Technologies, е лидер в областта на подготовката, смесването и друго оборудване за бои. С над 330 служители 4 фабрики и дистрибуция в над 80 страни, френската фирма Fillon Technologies, е безспорен лидер в областта си. 


http://www.fillontech.com/

SECOMAT SECOMAT

          Широката гама от продукти предлага рационални и ефективни решения за всички отоплителни нужди, подгряване, изсушаване и предпазване от замръзване приложими в: Индустрията, земеделието, строителството, автосервизите, производството, животновъдство, магазини, складове и др.


http://www.secomat.net

ACTIA MULLER ACTIA MULLER
          Actia Muller е международна компания, специализирана в електронно оборудване за автомобилостроенето и телекомуникациите. Нейната централа е базирана в Тулуза, Южна Франция. Отдел Автомобили (80% от оборота Actia Group) е основен партньор в проектирането, производството и диагностика на превозни средства.

http://www.actiagroup.com/

FILTRAIR FILTRAIR

          Холандската фирма е представена на световният пазар, благодарение на широката си мрежа от дистрибутори. Лидер в производството на филтри, сертифицирана по NEN-EN-ISO 9001:2000.


http://www.filtrair.com/

MECLUBE MECLUBE
          Сертифицирана по ISO 9001, Meclube бързо успява да се наложи на пазара с качествено оборудване, отговарящо на нуждите на своите клиенти.
http://www.meclube.it/en/index.php

NU AIR NU AIR
          Компанията Nu Air, е производител на бутални компресори и пневматични инструменти. Трите фабрики на компанията произвеждат 5 200 компресора на ден. Годишен оборот от 200 милиона евро и 4 800 контейнера се реализират на пазара за 1 година, това са част от цифрите характерни за компанията.
http://www.nuair.it/

FILCAR FILCAR
          Италиански производител на системи за отвеждане на изгорели газове. Лидер в областтта си, благодарение на високия качествен контрол и иновативните решения.
http://www.filcar.eu/

 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2

Търсене

Търси
Хидролифт
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG