HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
ПродуктиНачалоГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване

Партньори

CELETTE CELETTE

          Germain Celette е оновател на фирма CELETTE. През 1952 той разработва първият  стенд за възстановяване на автомобили Renault 4.
До днес компанията остава безспорен лидер в производството и развитието на системи за възстановяване на катастрофирали автомобили. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Celette  от 1994г.


http://www.celette.com/

FACOM FACOM

          Постоянният контакт с клиентите, вникването в тяхните нужди и предоставянето на най-модерните решения са част от основните приоритети на фирма FACOM. За целта 250 инженери, 10 дизайн студия и 11 фабрики във Франция и Европа, работят за постоянното повишаване на качеството. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Facom от 1994г.


http://www.facom.com/

SPACE SRL SPACE SRL

           Фирма SPACE се намира в Трана, Италия и принадлежи на италианска индустриална група компании, които произвеждат автосервизно оборудване. Връзката и с други компании позволява предлагането на пълна гама машини за автосервизи и сервизи за гуми като:

Стенд за реглаж на геометрия

Линии за ГТП за леки и товарни автомобили

Подемници

Баланс машини

Гумо - демонтажни машини


http://www.spacetest.com/en/

OMIA OMIA

              Фирма Omia е основана през 1947г. По настоящем в нея работят над 170 служители. Разполага с фабрика разположена на над 16000 кв./м. Има изградена мрежа от дистрибутори в повече от 50 държави. Произвежда бояджийски камери за автомобили, камиони и с индустриално приложение. Подготвителни, кабини за смесване на бои, кабини и камери за прахово боядисване, за обезмасляване, за изпичане, за песъкоструйни дейности, и измиване. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Omia  от 1998г.


http://www.omia.fr/

PREVOST PREVOST

           Основана през 1978г, бързо успява да се наложи на пазара като производител на системи и инсталации за дистрибуция на флуиди. Гъвкавата политика на компанията и позволява да обърне внимание и на най-малките подробности при производството на оборудване за сгъстен въздух, атмосферен въздух, азот, масла и други, за да предостави на клиентите си най-модерни решения за техните нужди. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Prevost от 1999г.


http://www.prevost.eu/

RODCRAFT RODCRAFT

          Фирма Rodcraft е производител на пневматични инструменти и гаражно оборудване повече от 30 години. Инженерите на немската фирма работят постоянно за увеличаване на качеството и повишаване на прецизността.


http://www.rodcraft.com/

GYS GYS

          Основана през 1968 година, компанията GYS е разположена на 16 500 кв. м. площ с повече от 350 служители. Компанията има за цел да произвежда оборудване по върхови технологии от най-високо качество.


http://www.gys.fr/

CEMB CEMB
          Италианската фирма CEMB, е основана през 1952г. От тогава до днес е лидер в производството на баланс машини за индустрията. С фабрика разположена в Италия, на площ от 11 600 кв. м., компанията предлага иновативни технически решения.
http://www.cemb.com/

ECOTECHNICS ECOTECHNICS
          Фирмата е специализирана в производството на климатик машини за автомобили. Ecotechnics дължи позицията си на лидер на високия качествен контрол, инвестициите в развойна дейност и иновативните си продукти.
http://www.ecotechnics.it

EXPERT EXPERT
          Професионални ръчни иснтрументи икономичен клас - от производителя на FACOM - гаранция за високо качество без компромиси.
http://www.expert-tool.com/

WEBER WEBER


ABAC ABAC

            Фирма ABAC е създадена през 1948г. В момента е една от водещите компании за производство на компресори, с над 10 000 000 работещи компресора, сертифицирани по необходимите норми и стандарти. Произвежда компресори с мощност до 620KW. Фирма Хидролифт АВ ООД е официален дистрибутор на фирма Abac от 1998г.


http://abac.it/

FILLON TECHNOLOGIES FILLON TECHNOLOGIES

          От 1960г. фирма Fillon Technologies, е лидер в областта на подготовката, смесването и друго оборудване за бои. С над 330 служители 4 фабрики и дистрибуция в над 80 страни, френската фирма Fillon Technologies, е безспорен лидер в областта си. 


http://www.fillontech.com/

SECOMAT SECOMAT

          Широката гама от продукти предлага рационални и ефективни решения за всички отоплителни нужди, подгряване, изсушаване и предпазване от замръзване приложими в: Индустрията, земеделието, строителството, автосервизите, производството, животновъдство, магазини, складове и др.


http://www.secomat.net

ACTIA MULLER ACTIA MULLER
          Actia Muller е международна компания, специализирана в електронно оборудване за автомобилостроенето и телекомуникациите. Нейната централа е базирана в Тулуза, Южна Франция. Отдел Автомобили (80% от оборота Actia Group) е основен партньор в проектирането, производството и диагностика на превозни средства.

http://www.actiagroup.com/

FILTRAIR FILTRAIR

          Холандската фирма е представена на световният пазар, благодарение на широката си мрежа от дистрибутори. Лидер в производството на филтри, сертифицирана по NEN-EN-ISO 9001:2000.


http://www.filtrair.com/

MECLUBE MECLUBE
          Сертифицирана по ISO 9001, Meclube бързо успява да се наложи на пазара с качествено оборудване, отговарящо на нуждите на своите клиенти.
http://www.meclube.it/en/index.php

NU AIR NU AIR
          Компанията Nu Air, е производител на бутални компресори и пневматични инструменти. Трите фабрики на компанията произвеждат 5 200 компресора на ден. Годишен оборот от 200 милиона евро и 4 800 контейнера се реализират на пазара за 1 година, това са част от цифрите характерни за компанията.
http://www.nuair.it/

FILCAR FILCAR
          Италиански производител на системи за отвеждане на изгорели газове. Лидер в областтта си, благодарение на високия качествен контрол и иновативните решения.
http://www.filcar.eu/

 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
PFN 750
HIDROLIFT
PFN 750
Стенд за измерване на спирачните сили PFN 750
HIDROLIFT
VALORIA 200
HIDROLIFT
VALORIA 200
Френска бояджийска камера - икономичен вариант
HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
MCR.5000
HIDROLIFT
MCR.5000
*ПРОМОЦИЯ* Измервателна система MZ Cross с база данни за измерване на купетата на автомобилите

Търсене

Търси
Хидролифт
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFTФирматаHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG