HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
Аксесоари и резервни части за кемпери и караваниАксесоари за тенекеджийски сервизБаланс машиниБояджийски камериГаз-анализаториГумо-демонтажни машиниДиагностика за леки автомобили и камиониЕлектродвигателиЗаваръчни апаратиИзмервателни системиИзсмукващи системи за изгорели газове и прахИзсушителиИнфрачервени лампиКлапанни блокове и заключващи клапаниКлиматик машиниКомпресориМеста за подготовка на автомобилиМобилни криковеОтоплителни агрегатиПароструйкиПневматични инсталацииПневматични инструменти Подемници ПресиРъчни измервателни инструментиРъчни инструментиРъчни инструменти за електричество и електроникаСтартиращи и зарядни устройстваСпирачни стендовеСтендове за реглаж преден-заден мостТенекеджийски стендовеУреди за реглаж на фароветеФилтри за бояджийски камериХидравлични помпиХидравлични цилиндри
 

ВИДОВЕ ПРОДУКТИ

Аксесоари и резервни части за кемпери и каравани  

АКСЕСОАРИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА КЕМПЕРИ И КАРАВАНИ

АКСЕСОАРИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА КЕМПЕРИ И КАРАВАНИ

още
Аксесоари за тенекеджийски сервиз  

АКСЕСОАРИ ЗА ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ СЕРВИЗ

Хидролифт, като официален вносител на Celette разполага с пълна гама хидравлични разпонки, щипки, куки, колани за издърпване, вериги, хидравлични педали, ръчни разпонки, осигурителни стоманени въжета, скоби за макферсон, разпонки за врати и всякакви аксесоари с доказано качество на световния пазар, за вашият тенекеджийски сервиз.

още
Баланс машини  

БАЛАНС МАШИНИ

Баланс машините на френската фирма CEMB за автомобили , автобуси , камиони и тежкотоварни машини за селското стопанство са специално конструирани за високо натоварване. Фирма Хидролифт разполага с широка гама от базови модели до последно поколение автоматични баланс машини за вашият автосервиз.

още
Бояджийски камери  

БОЯДЖИЙСКИ КАМЕРИ

още
Газ-анализатори  

ГАЗ-АНАЛИЗАТОРИ

  Газанализатори за вашият автосервиз или за вашият пункт за годишни технически прегледи. Газанализатори от клас 0 измерващи с голяма точност газовете CO, CO2, HC, O2 и Nox. Напълно покриващи европейските нормативи, както и наредба 32 за периодични прегледи за техническа изправност.

още
Гумо-демонтажни машини  

ГУМО-ДЕМОНТАЖНИ МАШИНИ

Необходима част от вашето автосервизно оборудване са машините за монтаж и демонтаж на гуми. Хидролифт Ви предлага широка гама гумодемонтажни машини за мотоциклети, автомобили, камиони, земеделска техника и други.

още
Диагностика за леки автомобили и камиони  

ДИАГНОСТИКА ЗА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ И КАМИОНИ

Фирма Хидролифт е официален вносител на диагностики за леки автомобили и камиони на френската фирма Actia. Тя е специализирана в дизайн, производство, поддръжка и експлоатация на електрониката за управлението на системи в автомобилната, товарната, железопътната, енергийната индустрия и др.

още
Електродвигатели  

ЕЛЕКТРОДВИГАТЕЛИ

още
Заваръчни апарати  

ЗАВАРЪЧНИ АПАРАТИ

Гамата от заваряващи апарати на Хидролифт може да намери приложение, както във всеки автотенекеджийски сервиз така и в други области където имате нужда от телоподаващи, апарати за плазмено рязане, апарати за точкови заварки "пункшвайц", спотери.

още
Измервателни системи  

ИЗМЕРВАТЕЛНИ СИСТЕМИ

Измервателните системи на фирма Celette, които Хидролифт представя на българският пазар, се отличават с прецизност при измерването и бързина и качество при възстановяването на катастрофиралите автомобили, камиони и автобуси.

още
Изсмукващи системи за изгорели газове и прах  

ИЗСМУКВАЩИ СИСТЕМИ ЗА ИЗГОРЕЛИ ГАЗОВЕ И ПРАХ

още
Изсушители  

ИЗСУШИТЕЛИ

още
Инфрачервени лампи  

ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛАМПИ

За ремонти на малки детайли или за големи повърхности, Вие може да използвате лампи с инфрачервена технология за повишаване на качеството и намаляване на работният процес.

още
Клапанни блокове и заключващи клапани  

КЛАПАННИ БЛОКОВЕ И ЗАКЛЮЧВАЩИ КЛАПАНИ

още
Климатик машини  

КЛИМАТИК МАШИНИ

За проверка, диагностика и профилактика на климатични инсталации използвайте климатик машините на фирма Хидролифт. Автоматични и полуавтоматични с тях можете да обслужвате автомобили,камиони, земеделска техника. Отпечатване на данни за извършените процедури и вградена опция за проследяване на течове са част от характеристиките на машините.

още
Компресори  

КОМПРЕСОРИ

Широката гама компресори предлагани от фирма Хидролифт на българският пазар включва бутални компресори хоби и професионална серия, винтови компресори за вашият автосервиз и за индустриално приложение. Гъвкавост в решенията и консултация за правилният компресор за вашите нужди.

още
Места за подготовка на автомобили  

МЕСТА ЗА ПОДГОТОВКА НА АВТОМОБИЛИ

още
Мобилни крикове  

МОБИЛНИ КРИКОВЕ

Задължителна част от оборудването на вашият автосервиз, са мобилните крикове за скорости, двигатели и за тежкотоварни гуми. Предлагаме Ви и различни мобилни крикове за автомобили и камиони, пневматични, хидравлични и хидро-пневматични.

още
Отоплителни агрегати  

ОТОПЛИТЕЛНИ АГРЕГАТИ

При нас може да намерите агрегати за топъл въздух, печки за лъчисто отопление, които да намерят приложение в големи халета, автосервизи, индустриални помещения, парници и други. Предлаганите от нас отоплителни уреди могат да работят на горяло масло /отработено/, метан/природен газ/, пропан-бутан, нафта, керосин, биодизел, бензин, електричество, петрол.

още
Пароструйки  

ПАРОСТРУЙКИ

още
Пневматични инсталации  

ПНЕВМАТИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Пневматичните инсталации предлагани от Хидролифт се отличават с изключителна издръжливост, бърз монтаж, широка гама от елементи, гъвкави решения съобразени с вашият автосервиз. Хидролифт ще Ви консултира при изграждането на пневматична инсталация за най-правилното решение във връзка с големината на инсталацията, помещението, консумацията на сгъстен въздух и разбира се с вашите изисквания.

още
Пневматични инструменти  

ПНЕВМАТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

       В съответствие и съобразно изискванията и препоръките на ЕС за безопасна работа, Хидролифт Ви представя пълна гама висококачествени пневматични машини. За цялостното оборудване, което Ви е необходимо,можете да открите пневматичен гайковерт, бормашина, отвертка, тресчотка, както и много други машини които могат да допълнят и улеснят работата Ви.

още
 Подемници  

ПОДЕМНИЦИ

За вашият автосервиз предлагаме подемници на фирма Fog Automotive.
Ергономичен и стилен дизайн комбиниран с висока издръжливост са характерна черта за френските подемници. Гамата включва дву и четири колонни подемници, ножични, хидравлични и вкопани.
Ако имате нужда от подемник за мотоциклет, автомобил, камион или друго ППС, ние ще Ви предложим най-доброто.

още
Преси  

ПРЕСИ

още
Ръчни измервателни инструменти  

РЪЧНИ ИЗМЕРВАТЕЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

още
Ръчни инструменти  

РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Представяме ви широка гама ръчни инструменти с доживотна гаранция на фирма Facom. Включени са звездогаечни ключове, лули, отвертки, инструментални колички, динамометрични ключове, чукове, скоби и др.

още
Ръчни инструменти за електричество и електроника  

РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ЕЛЕКТРОНИКА

още
Стартиращи и зарядни устройства  

СТАРТИРАЩИ И ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА

При проблеми с разредени акумулатори , Вие може да използвате широката гама стартиращи и зарядни устройства, която Хидролифт Ви предлага. За акумулатори от 10Ah до 850Ah, ние имаме висококачествен продукт, който да ви предложим.

още
Спирачни стендове  

СПИРАЧНИ СТЕНДОВЕ

още
Стендове за реглаж преден-заден мост  

СТЕНДОВЕ ЗА РЕГЛАЖ ПРЕДЕН-ЗАДЕН МОСТ

Хидролифт Ви предлага стендове за контрол на геометрията на автомобили, камиони и дурги. Прецизността при работа и лесната за употреба програма ви гарантират високо качество. Стилният дизайн, протоколите от реглажа и приятното оформление на програмата по време на работа ви гарантират доверието на клиентите.

още
Тенекеджийски стендове  

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ СТЕНДОВЕ

Тенекеджийските стендове които фирма Хидролифт, предлага на българският пазар са на водещата в световен мащаб фирма Celette. Стендове за възстановяване на леко и тежко катастрофирали автомобили, с вграден ножичен подемник изцяло отговарят на нуждите ви във Вашият сервиз за автотенекеджийски услуги.

още
Уреди за реглаж на фаровете  

УРЕДИ ЗА РЕГЛАЖ НА ФАРОВЕТЕ

още
Филтри за бояджийски камери  

ФИЛТРИ ЗА БОЯДЖИЙСКИ КАМЕРИ

още
Хидравлични помпи  

ХИДРАВЛИЧНИ ПОМПИ

още
Хидравлични цилиндри  

ХИДРАВЛИЧНИ ЦИЛИНДРИ

още
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG