HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
Аксесоари за тенекеджийски сервизБаланс машиниБояджийски камериГумо-демонтажни машиниГаз-анализаториЗаваръчни апаратиИзмервателни системиИнфрачервени лампиМеста за подготовка на автомобилиПароструйкиСпирачни стендовеСтендове за реглаж преден-заден мостТенекеджийски стендовеФилтри за бояджийски камериДиагностика за леки автомобили и камиониПневматични инструменти Подемници Двуколонни подемнициЧетири колонни подемнициНожични и хидравлични подемнициКанални подемнициВкопани хидравлични подемници.Подемници за камиониКомпресориМобилни криковеПневматични инсталацииРъчни инструментиКлиматик машиниСтартиращи и зарядни устройстваОтоплителни агрегатиИзсмукващи системи за изгорели газове и прахИзсушителиПресиРъчни инструменти за електричество и електроникаРъчни измервателни инструментиУреди за реглаж на фаровете
 

Подемници

Двуколонни подемници  

ДВУКОЛОННИ ПОДЕМНИЦИ

Двуколонните подемници на френската фирма FOG са хомологирани и сертифицирани от всички световни производители на автомобилии фирмени автосервизи. Освен базовите хидравлични и механични модели подемници за всякакви автосервизи ХИДРОЛИФТ предлага и специално конструирани за определени модели NISSAN, HONDA,TOYOTA,RENAULTи др.

още
Четири колонни подемници  

ЧЕТИРИ КОЛОННИ ПОДЕМНИЦИ

Френската фирма FOG произвежда разнообразни модели четириколонни подемници с различен тонаж, дължина на рампите, вграден ножичен механизъм за реглаж преден и заден мост, подвижна рампа за намаляване и увеличаване на ширината между колоните. Четириколонните подемници на FOG са хомологирани и сертифицирани по всички необходими европейски и световни стандарти

още
Ножични и хидравлични подемници  

НОЖИЧНИ И ХИДРАВЛИЧНИ ПОДЕМНИЦИ

Ножичните подемници на френската фирма FOG покриват цялата гама необходима за автосервизният сектор-различни дължини на платформите, височина на повдигане, вкопани, с вграден допълнителен ножичен механизъм за реглаж преден и заден мост и разполагат с всички необходими сертификати и хомологации.

още
Канални подемници  

КАНАЛНИ ПОДЕМНИЦИ

Хидропневматичните канални подемници на френската фирма FOG са създадени за високо натоварване и продължителна употреба.  Могат да се монтират на четириколонни подемници и да се използват в канали за годишни технически прегледи, реглаж преден и заден мост, общи ремонти и други дейности извършвани във всеки автосервиз.

още
Вкопани хидравлични подемници.  

ВКОПАНИ ХИДРАВЛИЧНИ ПОДЕМНИЦИ.

Вкопаните хидравлични подемници на френската фирма FOG покриват всички европейски и световни стандарти. Висококачествени, с различно разположение на лапите- ъглово или п-образно вкопаните подемници на FOG са създадени за високо натоварване /експрес сервиз/, и са характерни с минималната си поддръжка и продължителната си употреба.

още
Подемници за камиони  

ПОДЕМНИЦИ ЗА КАМИОНИ

още
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
PFN 750
HIDROLIFT
PFN 750
Стенд за измерване на спирачните сили PFN 750
HIDROLIFT
VALORIA 200
HIDROLIFT
VALORIA 200
Френска бояджийска камера - икономичен вариант
HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
MCR.5000
HIDROLIFT
MCR.5000
*ПРОМОЦИЯ* Измервателна система MZ Cross с база данни за измерване на купетата на автомобилите

Търсене

Търси
Хидролифт
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFTФирматаHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG