HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
ПродуктиНачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване

Фирмата

Фирма ХИДРОЛИФТ е регистрирана официално през 1993 година. В началото фирмата се занимава с разработване и монтиране на хидравлични системи и най-вече с хидравлични задвижвания за пътнически и товарни асансьори както и системи от хидравлични задвижвания, като част от технологични процеси на различните видове производства (помощни агрегати за поточни линии, повдигателни съоръжения и др.). До настоящия момент фирмата е пуснала над 160 асансьора в цялата страна.


Фирмата има сключени договори с ДЗИ - ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ ЕАД и ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД за съвместна дейност по ремонт на автомобили.  Сервизът е оборудван с най-съвременната техника със стенд за изправяне на катастрофирали превозни средства, бояджийска камера, двуколонен подемник, винтов компресор, както и много други ръчни и пневматични инструменти, необходими за дейността.


Друго направление, в което фирма ХИДРОЛИФТ работи вече над 20 години и се е утвърдила на българския пазар, е търговията с Автосервизно оборудване. Фирмата е официален представител на следните фирми в тази област: CELETTE – Франция (автотенекиджийски стендове и аксесоари); OMIA – Франция (бояджийски камери); FACOM – Франция (ръчни инструменти с доживотна гаранция); FOGautolube – Франция (подемници); Rodcraft – Германия (пневматични инструменти); ABAC – Италия (въздушни компресори). Благодарение на широката гама, високото качество и добрата търговска политика фирма ХИДРОЛИФТ е оборудвала всички сервизи на официални вносители на автомобили в София (БалканСтар-Mercedes, Автомотор Корпорация – Ситроен, ПроМобил – Рено, София Франс Ауто – Пежо; Унитрейд – Фолксваген и т.н), техните представителства в страната и много частни сервизи в цяла България.


ХИДРОЛИФТ е официален вносител на лидерите в производството на кемпери - Hymer, Roller Team и Mobilvetta за България. До момента имаме продадени около 120 кемпера различни видове.  Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз за кемпери и каравани, към който се включва продажба и доставка на оригинални резервни части, монтаж на аксесоари, извършване на ремонти дейности, тенекеджийски и бояджийски ремонти. На територията на фирмата има изградени парко места, захранени с ток и вода за около 30 кемпера. Към момента имаме свободни места.


Не на последно място, фирмата работи в тясно сътрудничество с фирма “ГВ Дизайн” – София, производител на работни облекла за всички сфери на дейност на различните предприятия, учреждения, автосервизи и т.н., както и облекла за хобито на клиента. Моделите, цветовата гама и фирмените надписи се разработват по желание на клиента и придават на работните облекла искания от него фирмен облик.


За всичките дейности фирма ХИДРОЛИФТ разполага с персонал, част от който е преминал съответно обучение във Франция, за да може неговата квалификация да прилага, обучава и осигурява качествено сервизно обслужване и гаранция на продуктите, с които фирмата работи.

 

   
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG