HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
 

ОБОРУДВАНЕ ЗА ОБОРУДВАНЕ ЗА АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКИ СЕРВИЗ

Аксесоари за тенекеджийски сервиз  

АКСЕСОАРИ ЗА ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ СЕРВИЗ

Хидролифт, като официален вносител на Celette разполага с пълна гама хидравлични разпонки, щипки, куки, колани за издърпване, вериги, хидравлични педали, ръчни разпонки, осигурителни стоманени въжета, скоби за макферсон, разпонки за врати и всякакви аксесоари с доказано качество на световния пазар, за вашият тенекеджийски сервиз.

още
Заваръчни апарати  

ЗАВАРЪЧНИ АПАРАТИ

Гамата от заваряващи апарати на Хидролифт може да намери приложение, както във всеки автотенекеджийски сервиз така и в други области където имате нужда от телоподаващи, апарати за плазмено рязане, апарати за точкови заварки "пункшвайц", спотери.

още
Измервателни системи  

ИЗМЕРВАТЕЛНИ СИСТЕМИ

Измервателните системи на фирма Celette, които Хидролифт представя на българският пазар, се отличават с прецизност при измерването и бързина и качество при възстановяването на катастрофиралите автомобили, камиони и автобуси.

още
Изсушители  

ИЗСУШИТЕЛИ

още
Компресори  

КОМПРЕСОРИ

Широката гама компресори предлагани от фирма Хидролифт на българският пазар включва бутални компресори хоби и професионална серия, винтови компресори за вашият автосервиз и за индустриално приложение. Гъвкавост в решенията и консултация за правилният компресор за вашите нужди.

още
Мобилни крикове  

МОБИЛНИ КРИКОВЕ

Задължителна част от оборудването на вашият автосервиз, са мобилните крикове за скорости, двигатели и за тежкотоварни гуми. Предлагаме Ви и различни мобилни крикове за автомобили и камиони, пневматични, хидравлични и хидро-пневматични.

още
Отоплителни агрегати  

ОТОПЛИТЕЛНИ АГРЕГАТИ

При нас може да намерите агрегати за топъл въздух, печки за лъчисто отопление, които да намерят приложение в големи халета, автосервизи, индустриални помещения, парници и други. Предлаганите от нас отоплителни уреди могат да работят на горяло масло /отработено/, метан/природен газ/, пропан-бутан, нафта, керосин, биодизел, бензин, електричество, петрол.

още
Пневматични инсталации  

ПНЕВМАТИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Пневматичните инсталации предлагани от Хидролифт се отличават с изключителна издръжливост, бърз монтаж, широка гама от елементи, гъвкави решения съобразени с вашият автосервиз. Хидролифт ще Ви консултира при изграждането на пневматична инсталация за най-правилното решение във връзка с големината на инсталацията, помещението, консумацията на сгъстен въздух и разбира се с вашите изисквания.

още
Пневматични инструменти  

ПНЕВМАТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

       В съответствие и съобразно изискванията и препоръките на ЕС за безопасна работа, Хидролифт Ви представя пълна гама висококачествени пневматични машини. За цялостното оборудване, което Ви е необходимо,можете да открите пневматичен гайковерт, бормашина, отвертка, тресчотка, както и много други машини които могат да допълнят и улеснят работата Ви.

още
 Подемници  

ПОДЕМНИЦИ

За вашият автосервиз предлагаме подемници на фирма Fog Automotive.
Ергономичен и стилен дизайн комбиниран с висока издръжливост са характерна черта за френските подемници. Гамата включва дву и четири колонни подемници, ножични, хидравлични и вкопани.
Ако имате нужда от подемник за мотоциклет, автомобил, камион или друго ППС, ние ще Ви предложим най-доброто.

още
Ръчни инструменти  

РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Представяме ви широка гама ръчни инструменти с доживотна гаранция на фирма Facom. Включени са звездогаечни ключове, лули, отвертки, инструментални колички, динамометрични ключове, чукове, скоби и др.

още
Стартиращи и зарядни устройства  

СТАРТИРАЩИ И ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА

При проблеми с разредени акумулатори , Вие може да използвате широката гама стартиращи и зарядни устройства, която Хидролифт Ви предлага. За акумулатори от 10Ah до 850Ah, ние имаме висококачествен продукт, който да ви предложим.

още
Тенекеджийски стендове  

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ СТЕНДОВЕ

Тенекеджийските стендове които фирма Хидролифт, предлага на българският пазар са на водещата в световен мащаб фирма Celette. Стендове за възстановяване на леко и тежко катастрофирали автомобили, с вграден ножичен подемник изцяло отговарят на нуждите ви във Вашият сервиз за автотенекеджийски услуги.

още
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG